فرمانده انتظامی تهران بزرگ به این سوال که بسیاری معتقدند سارقان اموال افراد سرشناس یا سلبریتی‌ها بسیار سریع دستگیر می‌شوند و آیا این درست است، پاسخ داد.

سردار حسین رحیمی

به گزارش همشهری آنلاین، ممکن است در شبانه روز چندین سرقت رخ دهد. برخی افراد جامعه معتقدند زمانی که فرد مالباخته از چهره‌های سرشناس و شناخته شده است پلیس با دقت و سرعت بیشتری به پرونده آن ها رسیدگی می‌کند.

از نمونه‌هایی که این افراد به آن‌ها استناد می‌کنند، می‌توان به سرقت زنجیر طلای علی دایی، سرقت تلفن همراه سجادی وزیر ورزش و جوانان، سرقت از منزل احمدرضاعابدزاده دروازه بان سابق تیم ملی و بازیگرانی مانند مریم امیرجلالی و آزیتا ترکاشوند اشاره کرد.

برخی از سارقان اموال این چهره‌های سرشناس و دیگر افراد معروف  کمتر از ۴۸ ساعت دستگیر شده اند و پلیس نتوانسته از برخی  سارقان اموال آن‌ها ردی پیدا کند.

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگدر این خصوص گفت: ممکن است تلفن همراه سرقت شده یک فرد عادی که هیچکس هم آن مالباخته را نمی‌شناسد در کمتر از نیم ساعت کشف شود و ممکن است  شش ماه طول بکشد تا سرقتی کشف شود.

به گفته سردار رحیمی، بارها و بارها گفته ایم؛ اگر یک کپسول یا یک زیلو از یک آدم ضعیف و فقیر دزدیده شود به اندازه یک سرقت بزرگ برای ما مهم است و کشف هر نوع اموالی در دستور کار پلیس قرار دارد.

در طرح‌های مختلف که پلیس تهران اجرا می‌کند سارقان و زورگیران زیادی دستگیر می‌شوند، نمونه اش آخرین طرح رعد پلیس است که ۷۳۳ سارق، مالخر و زورگیر در آن دستگیر شدند. وقتی از سارقان درباره این موضوع سوال کردیم، برای برخی از آن‌ها تفاوتی نداشت، شخصی که از آن سرقت می‌کنند، کیست و هدفشان فقط سرقت است. البته بعضی از آن‌ها مدعی اند که اگر از چهره سرشناس سرقت کنند، سریعتر دستگیر می‌شوند.

کد خبر 683857

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهلا IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۷
    0 1
    متاسفانه این یک حقیقت تلخ است